vineri, 9 mai 2014

Eurovision 2014:Austria a fost aplaudata in timp ce Rusia a fost huiduita.

Startul competitiei a fost dat marti, 6 mai.Rind pe rind cele 16 tari au evoluat, demonstrind că sunt demne de marele trofeu.In timp ce s-a anuntat ca Rusia a fost calificata in marea finala, publicul a huiduit aceasta echipa, prezentatorii au fost nevoiti sa roage publicul (peste 20000) să facă liniste pentru a anunta celelalte tari clasificate.
Astfel in prima semifinala s-au clasificat:Montenegro, Ungaria, Rusia, Armenia, Azerbaijan, San Marino, Ucraina, Suedia, Olanda, Islanda.
Reprezentanta Moldovei, Cristina Scarlat a ratat calificarea.Pe retelele de socializare, oamenii spun ca show-ul ei nu a fost deloc spectaculos, punctul culminant fiind scoaterea perucii.
           
A doua semifinala a inceput joi,8 mai.In concurs au evoluat 15 tari.Semifinala a fost una incendiara:voci puternice, prestatii spectaculoase si multe surprize.
Astfel in marea finala vor merge si:Elvetia, Slovenia, Polonia, Romania, Norvegia, Grecia, Malta, Belarus, Finlanda, Austria.

Cea mai spectaculoasa si excentrica prezenta a avut-o Austria.In pofida discriminarilor, Conchita a fost sustinuta de intreaga sala.Unii afirma ca are sanse mari de a obtine trofeul.Traind intr-o societate libera si democratica, fiecare dintre noi are dreptul de a se afirma si a-si accentua individualitatea dupa propriul plac.Sper ca va avea o prestatie, cel putin atit de spectaculoasa ca in semifinala.

Nu ratati marea FINALA, simbata de la orele 22:00.
P.S Va fi o lupta dura, pronosticurile caselor de pariuri sunt diferite.Astfel, sansele cele mai mari le au Suedia, Armenia, Ungaria, Romania si Austria!