- 2 sfecle rosii
- 1 ceapa
- 2 cartofi
- 2 morcovi
- 300 g carne de pui
- Nuci
- Maioneza, sare, piper dupa gust
Sfecla, morcovii, cartofii, ouale, carnea de pui se fierb.Legumele fierte si ouale se maruntesc si se pun in boluri diferite.Se taie carnea de pui cubulete,ceapa se marunteste si se prajeste.In mijlocul farfuriei unde veti aseza salata se pune un pahar.Asezati o frunza de salata imprejurul paharului pentru a forma o bratara.Dupa dorinta puteti adauga la unele straturi sare si piper.Deci incepem sa alcatuim bratara noastra:
Primul strat:cartofi+maioneza
Al doilea strat:1/2 sfecla + maioneza
Al treilea strat:Morcovi + maioneza
Al patrulea strat:Nuci
Al cincilea strat:1/2 carne de pui + maioneza
Al saselea strat:ceapa prajita
Al saptelea strat:ou+maioneza
Al optulea strat:1/2 carne de pui + maioneza
Al 9-lea strat:1/2 sfecla
Scoatem paharul si frunza de salata si ungem ultimul strat cu maioneza.Bratara obtinuta se unge fin cu maioneza dupa care se orneaza cu boabe de rodie.Pofta buna!