miercuri, 28 martie 2012

Cum mentii o prietenie?


1.Comunicare
Intr-o prietenie adevarata intre doua fete sau doi baieti trebuie ca persoanele sa se cunoasca foarte bine.Asa ca vorbeste cu prietena/prietenul tau despre lucrurile care te intereseaza si care te impresioneaza.Astfel,veti avea o legatura mult ai strinsa.
2.Incredere
Increderea are o mare importanta intr-o prietenie.Daca te-a dezamagit in trecut cineva,iar asta te face sa fii mai precaut(a) acum,invata sa ai din nou incredere in oameni.
3.Respect
Daca prietena sau prietenul tau iau o decizie pe care nu o poti intelege,fii totusi alaturi de ea.Respecta-i dorinta,insa incearca sa afli de ce a luat respectiva decizie.Daca iti faci griji,spune-i acest lucru fara a-i forta inima.
4.Sinceritate
Intre prietenii adevarati nu trebuie sa existe secrete.E valabil si pentru lucrurile care nu iti plac la prietenul tau.Spune-i imediat cum te aranjeaza ceva.Astfel,se pot evita neintelegerile si nu vor ramine conflicte ascunse,care sa rabufneasca in momentele critice.
5.Ris/zimbete
A suferi alaturi de cineva sau a te consola reciproc e ceva minunat intr-o prietenie.Insa si mai frumos este sa rizi si sa te distrezi alaturi de cineva,mai ales de cea/cel  mai bun(a) prieten(a).
                                                Popovici Cristina,s. Chipesca,r-nul Soldanesti