sâmbătă, 11 august 2012

Actorii din telenovela ,,Aurora''

Angela Amenabar
Este portretizata de Sonya Smith.Aceasta devine protagonista serialului, dupa moartea tragica a Aurorei din episodul 123,(telenovela originala este impartita in capitole, astfel Aurora moare in episodul 103, partea III).Aflata pe patul mortii, Aurora cere ca inima ei sa fie donata unei persoane bolnave.Inima Aurorei va bate in pieptul Angelei, care este indragostita de Lorenzo.Acestia se vor casatori in ultimul episod.Blanca accepta sa o numeasca pe Angela ,,mama'',stiind ca inima Aurorei bate in pieptul ei.

Aurora Ponce De León
In persoana Sarei Maldonado.Aurora este personajul principal si protagonista telenovelei.
Aurora este singurul copil al lui Gustavo şi Inés Ponce de Leon. Ea este frumoasa, pasionala, generoasa, şi iubeşte din toată inima şi sufletul. Deşi este bogată, nu-i pasă lucrurile materiale. 
Gustavo Ponce de Leon, tatal Aurorei
Blanca-fiica Aurorei
Povestea începe în 1990, in virsta de 19 ani, Aurora este o dansatoare, eleva la Şcoala de Arte din New York,cu cele doua prietene ale ei: Natalia Suarez şi Vanessa Miller. Intr-o noapte, după o repetiţie de dans, se duc toţi la un bar,unde Aurora isi intalneste iubirea vietii ei, Lorenzo Lobos, un instructor de dans şi un tată singur. Aurora şi Lorenzo incep o poveste de dragoste pasionanta.Ei ascund acest lucru de parintii Aurorei, Ines si Gustavo Ponce de Leon care isi doresc ca fiica lor sa se casatoreasca cu un barbat bogat.La ziua ei de nastere, aceasta isi dorea sa-si anunte parintii despre relatia cu Lorenzo, dar din cauza unui sarut fortat cu Federico, aceasta il pierde pe Lorenzo.Tatal ei o rapeste, ducind-o departe de Lorenzo.Intr-o zi, Aurora incearca sa fuga de gardieni, dar cade jos.Naste o fetita, pe care o numeste Blanca-,,nume ce semnifica puritatea, naivitatea, curatenia''.Aurora moare la 20 de ani, apoi este crionizata de tatal ei:renumitul Dr Gustavo Ponce de Leon.Douăzeci de ani mai târziu, Gustavo descoperă un leac pentru Aurora şi vrea să o readuca la viata. Cu toate acestea, Consiliul medical voteaza contra. Gustavo merge împotriva deciziei consiliului şi Aurora isi revine.Capsula a oprit-o de la imbatranire, astfel încât Aurora arată de douăzeci de ani. Fiul lui Lorenzo, Martin, o vede dormind si se indragosteste. Când ea se trezeste, ea îl întâlneşte pe Martin si crede ca este Lorenzo il saruta.Ramine socata mai tirziu cind afla ca nu este Lorenzo ci fiul lui.Aurora evadeaza din clinica cu ajutorul soferului din copilarie:Roque, pentru a afla ca a fost tradata de cea mai buna prietena din coplilarie, Nathalia.Cind Aurora si Lorenzo se intilnesc fata-n fata aceasta fuge.Mai apoi,Lorenzo afla de la Martin ca ea nu este Aurora de care s-a indragostit 20 ani in urma, ci fiica ei.Ramine dezamagit cind afla ca tatal ei este Federico de Toledo, care a fost platit pentru rolul sau de tata.Lucrurile se complica pentru Aurora, aceasta ramine fara grai cind afla ca Blanca este indragostita de Martin, fratele ei.La scurt timp, Blanca este rapita de Cesar si amicii sai.Aurora risca sa o salveze punindu-si in joc propria viata.La spital aceasta asista la sarutau Blancai si a lui Martin, de aceea l-a scurt timp ii spune ca Lorenzo este tatal ei.Lantul minciunilor continua...Blanca este mintita ca mama ei este Ines care ar fi avut o relatie cu Lorenzo.Cu fiecare zi, intelege ca este tot mai atrasa de Martin.Problemele se tin de ea una de alta, ea incepe sa fie amenintata si manipulata de mama ei vitrega, Elisabeth.
Aurora sleita de puteri spune adevarul.Dupa care se muta cu Blanca si Lorenzo, pentru a trai ca o familie fericita.Aurora da nastere unei fetite pe care o numeste Aurora.Fiind urmarita de paparazzi, aceasta devine victima unui accident tragic.Moare pentru totdeauna, rugindu-i pe cei dragi sa doneze inima ei cuiva.Printr-un transplant, inima Aurorei ajunge sa bata in pieptul Angelei Amenabar.

Vanessa Miller
Vanessa Miller este interpretata de Aylin Mujica si este personajul principal-negativ al telenovelei.Vanessa este mama lui Vicky şi fiica Catalinei Perez-Quintana şi a unui om necunoscut. Ea a fost ridicată de către soţul mamei ei, Ignacio Miller. Si-a adorat tatăl, nu a fost niciodată aproape de mama ei. Vanessa este plina de farmec, calculata, sexy, se mai intimpla sa fie si un personaj pozitiv dind dovada de momente de bunătate şi de vulnerabilitate.În 1990, tânăra Vanessa a participat la Şcoala de Arte din New York, împreună cu cele doua bune prietene, Natalia Suarez şi Aurora Ponce de Leon. Ea se indragosteste de Lorenzo Lobos- iubirea vietii Aurorei. Ea decide să-i desparta.Il invita pe Lorenzo la ziua de nastere a Aurorei, iar acesta surprinde momentul cind Federico de Toledo o saruta fortat pe Aurora.
Douăzeci de ani mai târziu, Vanessa este o actrita de telenovele de talie mondiala şi se delectează de faima ei. Ea este intr-o casnicie fara iubire, cu Eduardo Hutton şi are o fiică, Vicky,pe care o adora.Este infuriata la culme cind afla ca Natalia s-a casatorit cu Lorenzo Lobos.Pina la final, Vanesa va simti pe pielea ei ce este tradarea, suferinta, durerea.In ultimul episod protagonista se casatoreste cu Federico de Toledo, care i-a fost mereu aproape si la bine si la rau.


Federico de Toledo
                                                   Elizabeth Oviedo 
SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!Зарабатываю на smmka.ruDr. Elizabeth Oviedo este interpretata de Monica Franco.Elizabeth Oviedo este un medic de la clinica lui Gustavo. Ea este rea, convingatoare,gata sa-si omoare dusmanii sau pe cei care-i stau in cale.Este personajul negativ-secundar.Comite o multime de crime, doar ca sa-l faca fericit pe Gustavo, viitorul ei sot.Aceasta o ajuta pe Aurora crionizind-o, pentru ca Lorenzo sa nu informeze presa despre disparitia ei din capsula.La fel ea este vinovata de crizele lui Ines.Distruge tot ce gaseste in calea ei.Cind Gustavo se arunca de la clinica, aceasta merge la Aurora si Lorenzo ca sa-i ucida. Poliţia se duce la închisoare, dar a fost eliberat pentru că l-a ameninţat pe Gustavo ca va spune tuturor adevarul.Aflind de sentimentele Dr.Williams pentru Gustavo, aceasta incearca sa-l omoare.Concurenta dintre cei doi incepe dupa ce Aurora a fost readusa la viata.Scene pline de ura, iubiri distruse, rapiri, lacrimi si multa durere.Vinovata de toate va fi neinvinsa Dr.Elizabeth.
   .......................................va urma.....................................